Agra-est – On The Spot: Brazília

Cseke Eszter és S. Takács András a futball világbajnokság nyitómeccsét egy amazóniai törzzsel nézte végig az esőerdő mélyén. A xikrin törzsfőnök legnagyobb meglepetésükre nem a braziloknak, hanem a horvátoknak szurkolt. Vajon miért? Egy veszélyben lévő törzs története a varázslatos Amazóniából.

Őszi Agra-estünkön a dél-amerikai dzsungelbe invitáljuk vendégeinket. Az On The Spot filmjének vetítése után az Arany Nimfa és Pulitzer-emlékdíjas alkotókat látjuk vendégül egy beszélgetésre.

A rendezvény szeptember 23-án, délután 17:30-kor kezdődik a Nemzeti Múzeum melletti Kossuth Klubban. A férőhelyek száma korlátozott, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött. Ha eljönnél az estre, kérjük, előre jelezz a megadott elérhetőségeken.

Ha tetszik a rendezvényünk, kedvelj minket Facebook-on is, ahol további részletek és információk várnak majd. Az Agra lelkes stábja szeretettel várja a jelentkezéseket, találkozzunk jövő kedden!

On the Spot – Brazília

Időpont: 2014. szeptember 23. 17:30

Helyszín: Budapest, Kossuth Klub, Múzeum utca 7.

A rendezvény ingyenes, a részvételhez előzetes regisztráció szükséges az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 06-1-312-5347 • Email: info@agra.hu •   Facebook: Agrautazas

Személyesen:
Agra Kulturális Utazási Társaság, Budapest, Múzeum utca 9. (a Kossuth Klub mellett)

Te melyik térfélen játszanál?

Bejegyzés megosztása:

Kapcsolódó

Az AGRA Kulturális Utazási Társaság és a KRE BTK “Móksa” Szabadbölcsész Önképzőkörének közös rendezvényén Xeravits Géza teológus professzor a zsidó – keresztény hagyomány értelmezésében tárja fel három világvallás szent helyeinek történetét.

Az Élő MúzeumCafé (Szépművészeti Múzeum 2013. március 21.) legutóbbi beszélgetésének meghívott vendégei között ült Nagy Elek, az Agra tulajdonos – ügyvezetője is. A téma turizmus és múzeumok kapcsolata volt, a beszélgetés pedig érdekesebbnél érdekesebb szempontokat villantott fel.