Társaságunk

Álmodtunk egy céget. Egy csapatot, mely megmutatja az utat – illetve az utakat – az világ legizgalmasabb szegleteibe vágyó, szenvedélyes utazóknak. Egy társaságot, mely mindig kicsit szembe megy az áramlatokkal, de soha nem öncélúan, hanem abban a kitartó hitben, hogy világokat képes megnyitni azok előtt, akikben a kíváncsiság tettrekészséggel párosul. 

Világpolitikai és helyi konfliktusok, gazdasági krízisek és járványügyi korlátozások után is, több mint két évtized óta itt vagyunk, és ez az álmunk évről-évre, utazásról-utazásra, újra és újra valósággá válik.

Célunk a nyitott szem és nyitott szív, a világ dolgainak mindenkor pozitív megközelítése - nem a magába zárkózó elitizmus. Ezért a nálunk dolgozó szakemberek a kezdetektől arra törekszenek, hogy felkutassák és megmutassák a világ rejtett kincseit az arra fogékony utazóknak...

Mark Twain szavaival „az utazás végzetes az előítéletekre nézve." Fontosnak és értékesnek tartjuk a tájékoztatást, minden olyan szándékot, ami a jobb megértésre irányul, ugyanakkor nem hírcsatornák műsoraiból szerezzük ismereteinket. Két évtizeden keresztül is fenntartjuk a közvetlen tapasztalatok elsőbbségét. Megnéztük, megtapasztaltuk, s úgy ítéltük meg, hogy mindezt másoknak is látnia kell!

Aki utazik, másképpen látja a valóságot maga körül. Nem rózsaszínben, de nem is feketében, hanem színesben. Mi az érem szebb, tartalmasabb, értékesebb oldalát mutatjuk meg. Elmegyünk Irántól Japánig, Kambodzsától Patagóniáig, a Kaukázustól Szudánig: széltében és hosszában bejárjuk a világot, hiszen az tele van szépséggel, mélységgel, izgalmas szegletekkel és szinte mindenhol kedves emberek lakják, akiket érdemes megszólítani. Mi meg is tesszük, méghozzá úgy, hogy mindenkivel a saját nyelvén értsünk szót.

  • Ahol kevés az idő, ott segít a helyismeretünk.
  • Ahol kusza az élet, ott segít a szaktudásunk, a gyakorlatunk, miáltal könnyebben tudunk egyensúlyt teremteni.
  • Ahová pedig el sem utaznánk, mert úgy véljük, hogy oda nem is lehet, ott segít az elkötelezettségünk, hogy megmutassuk, nincs lehetetlen. 

De a legfontosabb mégis talán az, hogy minden utazónk haza tudja hozni a legmesszibb tájak szépségeit és tapasztalatait, s az utazás élménye jóval tovább tartson fejben és lélekben, mint a távolt töltött idő. Hogy újra és újra elmesélhető, elmesélendő legyen! 
Köszönjük két évtizede töretlen bizalmatokat! Még legalább két évtizedig megszolgáljuk. 
Jó utat mindnyájunknak!

 

Nagy_Elek.png

Nagy Elek
szakmai igazgató, tulajdonos

Fejes_Laszlo.png

Fejes László
stratégiai igazgató, tulajdonos