Az Agra és a Turizmus Trend iránytűje

Hétfő délután ünnepélyes keretek között vehették át elismeréseiket a 2014-es Iránytű turisztikai kommunikációs verseny díjazottjai a Hotel Benczúrban. A Turizmus Trend immár hagyományosan meghirdetett versenyének célja, hogy elismerje a legjobb turisztikai kommunikációs megoldásokat az elmúlt egy évből. Utazási irodák, nonprofit szervezetek (Tourinform irodák, turisztikai hivatalok, TDM-szervezetek, egyesületek), szállodák, továbbá az általuk megbízott kreatív és reklámügynökségek neveztek a megmérettetésre.

A hat kategóriába rendezett pályamunkák közül kétszer is dobogós helyre került az Agra: a nyomtatott kommunikációs anyagok kategóriában első, míg a webes kommunikáció terén harmadik helyezést értünk el. Az előkelő helyezések után, a díjátadó rendezvény vége felé még egy meglepetés várt minket: a verseny fődíját is nekünk ítélte a szakmai zsűri.  Így büszkén mondhatjuk, hogy az év turisztikai kommunikációs projektjét az Agra Kulturális Utazási Társaság készítette el.

b14_iranytu_164194.jpg

Köszönjük a megtisztelő helyezéseket, a versenytársaknak gratulálunk színvonalas munkáikhoz – ezekről itt olvashattok többet.

Mindenekelőtt pedig köszönjük utazóinknak és partnereinknek, hiszen ehhez a kommunikációhoz két fél szükséges. Rengeteget tanultunk tőletek az elmúlt években, és reméljük, egyre inkább egymás hangjára találunk, mikor a világ legszebb tájairól beszélgetünk.

b14_iranytu_164220.jpg

Nagy Elek és Király Attila átveszik a fődíjat Szántó Zoltántól, a Turizmus Trend magazin főszerkesztőjétől

Bejegyzés megosztása:

Kapcsolódó

Nehéz szívvel, de utazásszervező cégként most legalább egy évre egyelőre búcsút veszünk Tőletek. Az Agra 2022 nyaráig biztosan felfüggeszti mostantól a működését.

Az AGRA Kulturális Utazási Társaság és a KRE BTK “Móksa” Szabadbölcsész Önképzőkörének közös rendezvényén Xeravits Géza teológus professzor a zsidó – keresztény hagyomány értelmezésében tárja fel három világvallás szent helyeinek történetét.