Új katalógus és kedvezményes időszak 2020-2021

Több hónapos gondos előkészítés után örömmel mutatjuk be Neked új kínálatunkat, amit letölthető katalógusunkban, és itt, honlapunkon is elérhetsz! Az új katalógus megjelenéséhez kapcsolódó kedvezményes időszakról szintén ebben a bejegyzésben írunk.

Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk legjavát beleadtuk, hogy 2020 legnagyobb élményeit ismét velünk élhesd át, ezen az egy híján 20 úton. A jól bevált, népszerű programokat frissítettük, így eljuthattok velünk például Patagóniába, Vietnámba vagy Szudánba. Emellett nagyszerű újdonságok sorával készültünk, csak néhányat említünk itt:

Agra katalógus 2020

Töltsd le most 2020-as katalógusunk elektronikus verzióját

 

Felderítetlen India utunk Asszám és Nágaföld alig látogatott, mégis (vagy épp ezért) gyönyörű nemzeti parkjaiba invitál. Élő gyökérhidak, szabadon kószáló orrszarvúk, tibeti buddhista kolostorok, fejvadász törzsek és a világ legfinomabb teái. Válóczi Róbert indológus kollégánkkal szinte mi is meglepődtünk, mennyire változatos élményeket tartogat ez a 18 nap.

Irimiás Balázs csoportvezetőnk idén „szabad kezet kapott” – olyan különlegességeket komponált a Japán rejtett arcai utunkba, amire szerintünk csak ő képes. Késkovács-műhelyek, kobe steak, erdőkbe rejtett modern múzeum, Edo-kori kertek, és persze futurisztikus városi kultúra, egy programban.

A Himalája árnyékában úttal szintén egyedit alkotott dr. Mordovin Maxim. Régész csoportvezetőnk, a térség kiváló ismerője, rendhagyó módon Tádzsikisztánra koncentrált a program összeállításakor: a Selyemút alig ismert, vagy épp Világörökség állomásaival, és a Pamír elképesztő természeti szépségeivel.

Szaúd-Arábia – Új kínálat, új katalógus, utazási kedvezmény – Agra Utazási társaság

Szaúd-Arábia, al-'Ula oázis. Új kínálat, új katalógus, utazási kedvezmény – Agra Utazási társaság

Talán nem is kell ecsetelnünk, milyen örömmel tölt el minket, hogy újra indul Agra út Szíriába! Korábban részletesen beszámoltunk az útról és a szervezés körülményeiről, a bejegyzést ezen a linken érheted el. Abszolút úttörő és kihagyhatatlan program 2020-ban!

Hasonló izgalmakat okozott az irodában, mikor végre megnyíltak Szaúd-Arábia kapui a turisták előtt. Ahogy lehetett, reagáltunk: az elsők között van ott helye minden Agrás utazónak! Gyakorlatilag az egész félszigetet átszeljük időben és térben, kőkori sziklarajzoktól rijádi felhőkarcolókig. Szíriai és szaúdi csoportvezetőnk Hölvényi Kristóf arabista-fotóriporter, évek óta él és dolgozik a közel-keleti térségben.

Venezuela - Új kínálat, új katalógus, utazási kedvezmény - Agra Utazási társaság

Venezuela. Új kínálat, új katalógus, utazási kedvezmény - Agra Utazási társaság

Latin-Amerikában több régi-új helyszínt is sikerül elérnünk 2020-ban. Kolumbia körutunk a mágikus realizms jegyében látogatja meg az ország kulturális központjait – Bogotá, Medellín, Cartagena, majd mindent megérő lazítás a Karib-tenger partján.

A „régi időkben” a térség természetimádóinak vitán felüli kedvence Venezuela volt. Ez évben végre, végre megint ellátogatunk Kónya Gáspárral az Angyal-vízeséshez, és persze az ország minden más látnivalója is garantált.

2020-21-ben is kalandra, kikapcsolódásra, felfedezésre, máshol el nem érhető, hiteles élményekre hívunk, hogy társaid lehessünk bennük!

Reméljük, hogy hasonló lelkesedéssel fogod olvasni, mint amilyennel készítettük.

Töltsd le most 2020-as katalógusunk elektronikus verzióját

Honlapunkon a teljes kínálatot elérheted. A nyomtatott katalógusokat is hamarosan postázzuk, ha szoktál kapni tőlünk, a jövő héten már számíthatsz rá, hogy kézbe is veheted. Ha eddig nem kaptál, de szeretnél, keress fel minket; az irodánkban örömmel látunk, és természetesen szívesen adunk egy példányt belőle!

Kedvezmények február 28. és március 19. között

Szeretnénk valahogyan viszonozni kedvességedet, ha gyors döntéseddel megkönnyíted nekünk az utak szervezését. Ezért most egyedülálló, akár 8%-os törzsutas-kedvezményünkön felül, 20 napon át, további 5% kedvezményt adunk, ha február 28-a és március 19-e között befizeted az előleget. Az átgondolt, ámde gyors döntés, így most akár 13% kedvezményt is jelenthet az utak alapárából.

A részletekért fordulj bizalommal kollégáinkhoz elérhetőségeinken, a +36/1 312 53 47 telefonszámon, illetve a következő email címen: info@agra.hu

Ha használod a Facebookot, ott is aktuális utakkal, hírekkel, érdekességekkel, és remek képanyaggal várunk. Csatlakozz követőinkhez: facebook.com/agrautazas. Ha eddig nem kaptál elektronikus hírlevelet, de szeretnéd a legújabb utazási információinkat elsőént megkapni, iratkozz fel, akár negyed perc alatt ezen a linken, vagy fordulj munkatársainkhoz.

A világ legizgalmasabb helyszínein az Agra a 2020-as években is ezt nyújtja Számodra: szakértői és élmény-központú vezetés • személyes odafigyelés • az igényeid iránti elkötelezettség • saját erőből nem elérhető programbőség • biztonság • kiemelkedő ár-érték arány, átlátható árazás • minőségi szolgáltatások • speci¬ális programok, különleges kulináris élmények • kis- és közepes csoportok (maximum 22 főig) • autentikus tapasztalatok.

Szeretettel és remek kalandokkal várunk!
Az Agra stáb

Bejegyzés megosztása:

Kapcsolódó

Dr. Toperczer István régi segítője az Agrának, minőségi fotói szerepelnek katalógusunkban, rendezvényeinken, kiadványainkban. Délkelet-Ázsiai témájú fényképalbuma után most afgán élményeiről is igényes könyv született a Zrínyi Kiadó gondozásában