Szolgáltatásaink

Útjainkon egyszerre tartjuk szem előtt a kedvező árfekvést, kiemelkedően előnyös helyet találva ezzel a hazai piacon, valamint utazóink kényelmi igényeit. Törzsutas klubunk tagjaként pedig extra magas kedvezményekhez is juthatsz.

Hotelek, egyéb szállások, pihenőidők

Útjainkon kiemelt figyelmet kapnak a hotelek és az egyéb szállásokon eltöltött éjszakák. Meggyőződésünk, hogy a pihenőidőtök eltöltése nem semleges az út egészét tekintve. Egy különlegesen hangulatos szállás szárazföldön vagy vízen, a hotel központi vagy extrém érdekes elhelyezkedése, a szobák színvonala és az elérhető kényelmi szolgáltatások jelentős mértékben hozzájárulnak az utazás élményéhez. A 4* az Agra színvonal, ettől felfelé vagy lefelé csak indokolt esetben térünk el s ezt külön jelezzük az egyes utaknál.

Dramaturgia, szabadidő, opcionális programok

Tapasztalatunk szerint az utazásod egyik legértékesebb eleme a dramaturgia. Fontos, hogy ne Angkorral kezd a programot és egy híres börtönnel fejezd be, ne esőben utazz, ha nem muszáj, és ne tűző napon hallgasd végig a csoportvezetőt. Eszerint igyekszünk a részletekre is ügyelve tervezni, ám ahány utazó annyi motiváció és érdeklődés. Így fontosnak látjuk szabadidők és választható programok beiktatását. Minden utunkban találsz szabadon eltölthető időket, aminek opciójaként különleges programokon is részt vehetsz.

 

Szakértő csoportvezető, személyes odafigyelés

Az Agra utakon kulcs a csoportvezető személye. 1998 óta kollégáink azon fáradoznak a különféle egzotikus programokon, hogy a sokszor évtizedes tapasztalataikkal, rendszerezett szakértő tudásukkal és elkötelezettségükkel támogassák az autentikus élményt számotokra, segítsenek valami olyan különlegeset átélni, ami tartós helyet kap a pozitív emlékeitek között. A személyes, Neked szóló odafigyelésen túl színvonalas idegenvezetésekkel, külön előadásokkal gazdagítják a személyes benyomásokat.

Transzfereink, utazás, kényelem

A repüléseink mellett szárazföldi és vízi útjainkon különféle szituációk várnak ránk. Hol a kényelmes tokiói vagy hongkongi metróban utazunk, hol a Himalája úttalan útjain dzsipezünk, hol Patagónia gleccserei között vagy a Halong-öbölben hajózunk. Néha csendes bambusz raftingon gyönyörködünk a yanghuói tájban, néha elegáns, andoki hegyi vasúton kapaszkodunk fel a Machu Picchuhoz. Az utazás bármely formája önmagában élmény, nekünk annyi a feladatunk, hogy gondoskodjunk a tisztaságról és a minőségről. Minden út esetében külön jelezzük a közlekedési eszközöket.

Étkezés, kulinária, street food

Egzotikus utazásainkon ahol halmozottan érik az utazót a különleges illat, látvány, közeg élmények; többlet energiákra van szüksége, így nagyon nem utolsó szempont, hogy mit fogyaszt napközben. Ám nem csak erről van szó. Szemléletünkben egy ország gasztro kultúrája az utcától a hotelek éttermein át az elegáns éttermekig sok-sok különös élvezetet tartogat, és az ízkavalkádon túl bevezetést jelenthet egy egész nép gondolkodásmódjába is. Legyen szó egyszerű félpanzióról vagy a Foodways utak részletező megközelítéséről minden esetben figyelünk, hogy ez a szempont megjelenjen a programokban. Útjaink reggelit tartalmaznak és a szabad döntésed biztosítása érdekében félpanziós felárat adunk meg.

Utastájékoztatóink, kommunikáció

Jó felkészülés nélkül nincsen jó út. Jellemzően 20 nappal indulás előtt, külön időpont értesítés után, személyes utastájékoztatót tartunk irodánkban, ahol az utad csoportvezetője részletes, vetítéssel egybekötött tájékoztatást ad a várható nehézségekről, technikai- és kommunikációs lehetőségekről, az egészségügyi előírásokról, speciális körülményekről, úti csomag javaslatainkról. Kérünk ettől függetlenül minden esetben önállóan is vedd fel a kapcsolatot a Nemzetközi Oltóközponttal, mert az oltásokra vonatkozó szabályozásokról, határidőkről ők tudnak hiteles tájékoztatást adni.

Vízumok, engedélyek, biztonság

Jelentős feladat a belépési okmányok, a speciális útvonal, térség és terület engedélyek beszerzése, a szinte folyamatosan változó szabályok követése, a megfelelő biztonságotokat jelentő kapcsolatrendszerek kiépítése. Belsős- és külsős munkatársaink, referens kollégáink ügyelnek a részletekre, komoly hátteret jelentenek az utakon és az adminisztráció során igyekeznek Benneteket pontosan tájékoztatni, a szükséges folyamatokat és a Ti kényelmeteket egyaránt szem előtt tartva végigvinni.

A repüléseinkről és repülési osztályokról

A katalógusban található útjainkon, minden alapesetben a turista osztály szolgáltatásait vesszük igénybe. Azonban, tapasztalatunk szerint sokat tud adni egy út kényelméhez egy magasabb osztály igénybevétele. Előny a check-innél, a várakozásnál, a hosszú út és a jetleg leküzdésénél. Egyes esetekben (pl. az Emiratesnél) még reptéri transzfer is járhat hozzá. Fontos! Az egyes légitársaságok és géptípusaik függvényében a szolgáltatások eltérőek, illetve a telítettség esetében érhetők el. Az árak minden esetben egyéniek és függenek a napi légitársasági ajánlattól.