Az utazás velünk

A jó út megtervezése mindig az utazók személyéből és az utazás miértjéből indul ki. Ezért az Agra élmények is négy csoportba sorolhatóak aszerint, hogy klasszikus kulturális körutazásról (Classic), a kulináriára egészen különleges figyelmet szentelő, speciális (Foodways), teljesen testre szabott, egyedi (Privát), vagy cégek számára szervezett, csapat összekovácsoló (Corporate) utakról van szó.

Minden esetben arra törekszünk, hogy minden utunk egyedülálló legyen a maga nemében is; így minden úttípusnak megvannak a jól elkülöníthető, saját jellemzői, amik meghatározzák, hogy pontosan milyen élményekre számíthatsz rajtuk:

Agra Classic

Különleges utak, bennfentes élmények, szakértő vezetés Ázsiában, Latin-Amerikában és Afrikában

Tovább

Foodways

A világ megismerésének legfinomabb módja - kulináris kalandok Argentinától Vietnámig.

Tovább

Privát utak

Testre szabott program, időpont, szállás és sok más. Keress egyedi igényeiddel, ilyen módon is nyitva áll előtted a világ.

Tovább

Cégeknek

Partnereinkkel bejártuk Zangla embert próbáló vidékét, Kelet-Kína kanyargó folyóvölgyeit, és megannyi más helyszínt.

Tovább

Agra Classic

90% kultúra és természet + 10% kulinária

Különleges utak, bennfentes élmények, szakértő vezetés Ázsiában, Latin-Amerikában és Afrikában.

1998 óta szakmai tevékenységünk alapja a klasszikus, kis vagy közepes csoport (maximum 22 fő) számára, különleges odafigyeléssel megtervezett, kulturális körutazások szervezése egzotikus helyszínekre. Extra gazdag program kínálat, sok speciális érdekességgel, átgondolt dramaturgia szerint. A kulturális, természeti vagy éppen világörökségi csúcslátnivalók mellett az Agra+ programpontokkal mindig valami kevésbé közismert látnivalót, különleges élményt, vagy extra szállást is beépitünk útjainkba, míg a Foodways megállók közelebb visznek Benneteket az adott ország kulináris hagyományaihoz.

100% ár-érték arány! Útjainkon egyszerre tartjuk szem előtt a kedvező árfekvést és utazóink kényelmét is. Belső minőségbiztosításunkon csak akkor mehet át egy-egy útiterv, ha szakmai és pénzügyi oldalról egyaránt meggyőződtünk róla, hogy ár-érték arányban a mi ajánlatunk a legjobb a piacon. Törzsutas klubunk tagjai pedig még ezen felül is egyedülálló kedvezményekhez juthatnak. 

Foodways

60% kulinária  + 40% kultúra és természet

A világ megismerésének legfinomabb módja.

Hétköznapok, vagy ünnepek, éhesen egyik sem az igazi. Lakoma nélkül nincs összejövetel, találkozások nélkül pedig nem élhet kultúra. Ételeink ezért egyszerre tükrözik hagyományainkat és jelenünket, ezerszínű étkezési kultúránk pedig a legfinomabb módját kínálja a világ felfedezésének.

Egy-egy ország gasztro-kultúrája az utcától a hotelek büféin át az elegáns éttermekig sok-sok különleges élvezetet tartogat, és az ízkavalkádon túl bevezetést jelenthet egy egész nép gondolkodásmódjába is. A Foodways utak részletező megközelítésében utazóink közel kerülhetnek a nappali- és éjszakai piacok, helyi szakácsok, főzőiskolák, utcai és éttermi konyhák világához, végigkóstolhatják az ország tradícióinak megfelelő menüsort. Ültetvényeket és farmokat járhatnak be, borászokkal, halászokkal, cukrászokkal találkozhatnak, extra különleges ajándékokkal térhetnek haza. Mert egy nép mélyebb megismeréséhez a hasunkon át is vezethet út.

Privát utak

kultúra, természet, kulinária, kaland vagy kihivás? - ahogyan Te akarod

Immár hosszú évek óta szervezünk testre szabott utakat is számotokra, Ezeken teljes mértékben a Te igényeid határozzák meg az úti célt, a ritmust, az arányokat, a társaságot, a szolgáltatások színvonalát, az egyedi programokat, stb.  

Mivel komoly szervezést és különleges odafigyelést igénylő munkáról van szó, ezért minden esetben részletes, személyes egyeztetéssel kezdünk bele, amin felmérjük a kéréseket, megtervezzük a kereteket, átbeszéljük az összes igényeidet.

Ázsiától Latin-Amerikáig ilyen módon is nyitva áll előtted a világ!

Cégeknek

80% kaland-kihivás-természet + 20% kulinária és kultúra

2016 óta foglalkozunk vállalati utak szervezésével, ám nem a hagyományos értelemben. Az Agra világán belül sikerült megtalálnunk azokat a kapcsolódási pontokat, ami egyértelműen új szint hozhatnak a cég munkatársainak életében.

Hisszük, hogy a mindennapi rutin, a begyakorlottságaink megtöréseként alkalmanként szükségünk van kikapcsolódásra, olyan környezetre, ami önmagában alkalmas a kilépésre. Számunkra az EGZOTIKUM az UTAZÁS és az ahhoz köthető minden MEGÉLÉS, ÉLMÉNY támogatja az ember nyitottságát, egyensúlyát, pozitív szemléletét. Az egyén megélése, élményeinek feldolgozása további lehetőségeket kap egy csapat szinten megélt utazáson, ahol a többiek megélése is gazdagítja az egyes emberét. Az egyének önálló élményei mellett a CSOPORT is fejlődik, aminek céges utaztatás esetében kiemelt jelentősége van. KÖZÖSSÉG és csapat válik a csoportból: egyéni megélések közösségi élménnyé lesznek, és sorsközösséget hoznak létre. Ha mindez egy életre szóló emlékhez kapcsolódik, akkor ezt az élményt mindenki összekapcsolja a mindezt lehetővé tevő céggel, lényegesen erősödik a közös identitás.

Nagy jelentősége van ilyenkor az EGZOTIKUS ÚTICÉLnak, mert a kulturális komfortzóna elhagyása jelentősen fokozza az közös élményt és az összetartozást is. Lehetőség van egyedi motivációs rendszerek kialakítására, utazási közösségek létrehozására, kommunikációs anyagok megtervezésére is.

Az elmúlt években partnereinkkel bejártuk Zangla embert próbáló vidékét, a spanyolországi El Camino spirituális gyalogösvényeit, Kelet-Kína tusrajzokat idéző folyóvölgyeit és tervasztalon megálmodott óriásvárosait, a Mekong vízi útvonalait, a dél-laoszi trópusi erdőségek tetejét, Angkor mesés romtemplomait, valamint Peru andoki indián központjait, a Machu Picchu lépcsőit, Szingapúr high-tech kuszaságát, Bali és Komodó mélyen megérintő szigetvilágát, Mexikó monumentális maja városait, Guatemala vízesés lépcsőit.