2013.05.23

Tibet – előadások a Kossuth Klubban

Jövő hét kedden három izgalmas előadást hallgathatunk meg a Kossuth Klubban. Az este hatkor kezdődő rendezvényen Tibet eldugott szegleteit látogatjuk végig, azokat a tájakat, helyeket és hiedelmeket, amikről ritkán esik szó a már-már divatosnak számító Tibet-kérdés árnyékában.

Kelényi Béla, a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Művészeti Múzeum tibetológusa a “hivatalos” buddhizmussal szimbiózisban élő népi vallásosságról tart előadást Emelkedő Szél-paripa címmel. Nagy Elek, az Agra ügyvezetője Kinnaur, Szpiti és Lahaul völgyei mentén, a nagy múltú kolostorok között kanyargó hagyományokon vezet végig minket. Irimiás Balázs építész, a Csoma Szobája Alapítvány elnöke Kis-Tibetbe, az indiai Ladakba invitál.

Az előadások a Kossuth Klub nagytermében kapnak helyet, az időpont május 28 kedd, 18-20 óra. A rendezvény ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Tibet - előadások a Kossuth Klubban. Az Agra Utazási Társaság rendezvénye

Bejegyzés megosztása:

Kapcsolódó

Nehéz szívvel, de utazásszervező cégként most legalább egy évre egyelőre búcsút veszünk Tőletek. Az Agra 2022 nyaráig biztosan felfüggeszti mostantól a működését.

Cseke Eszter és S. Takács András a futball világbajnokság nyitómeccsét egy amazóniai törzzsel nézte végig az esőerdő mélyén. A xikrin törzsfőnök legnagyobb meglepetésükre nem a braziloknak, hanem a horvátoknak szurkolt. Vajon miért? Egy veszélyben lévő törzs története a varázslatos Amazóniából.