Új katalógus és kedvezményes időszak 2019 / 2

Hetek óta izgatottan készítettük új katalógusunkat 18 kiváló programmal, s alig vártuk, hogy megmutathassuk Önnek. A kiadvány letölthető honlapunkról ezen a linken, illetve minden út külön is megtekinthető az „Útjaink” menüpont alatt.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mely utak nyerik el a tetszését. Öröm lenne számunkra, ha megosztaná velünk gondolatait, észrevételeit, hogy együtt még különlegesebb utakat alkothassunk.

Agra utazási katalógus 2019-2

Kiemelt újdonságok

Nagy Elek tulajdonos ügyvezető az alábbi videóban beszél friss kínálatunk néhány kiemelt újdonságáról. Kérjük, tekintse meg a képre kattintva.

Kedvezmények 2019. március 11-től március 25-ig

Meglepetéssel szeretnénk kedveskedni. Új katalógusunk útjainak programárából 10 százalék kedvezményt nyújtunk Önnek, ha 2019. március 11-e és március 25-e között befizeti az előleget. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A részletekért kérjük, keresse kollégáinkat elérhetőségeinken, a +36/1 312 53 47 telefonszámon, illetve a következő email címeken:

Száler Katalin - katalin.szaler@agra.hu

Horváth LÍvia - livia.horvath@agra.hu

Pánczél Ágnes - agnes.panczel@agra.hu

Ön megkapja a kéthetente küldött elektronikus hírleveleinket? Az utóbbi hónapok tapasztalata mondatja velünk, hogy érdemes gyorsan megnyitnia, hogy ne maradjon le egyetlen Önt érdeklő eseményről sem. Mindhárom februári rendezvényünk néhány órán belül betelt, és mivel kreativitásunk határtalan, hasonló folytatásra számítunk. ????

Ha eddig nem kapott elektronikus hírlevelet, de a fentiekről szeretne tájékoztatást kapni, és van e-mail címe, kérjük, iratkozzon fel a hírlevelünkre, amelyet akár negyed perc alatt elvégezhet ezen a linken, vagy kérjük, forduljon munkatársainkhoz. Ha lehetősége van rá, kérjük, kövesse Facebook oldalunkat: www.facebook.com/agrautazas, hogy naprakész információkat kapjon.

Köszönjük, hogy velünk utazik,
üdvözlettel,
az AGRA stábja

Bejegyzés megosztása:

Kapcsolódó

Peru – az ország bemutatása, tudnivalók, hasznos utazási tippek röviden az Agra Utazási Társaság honlapján. Agra – Társ az Ismeretlenhez

Egyiptom – az ország bemutatása, tudnivalók, hasznos utazási tippek röviden az Agra Utazási Társaság honlapján. Agra – Társ az Ismeretlenhez

Szingapúr – a városállam bemutatása, tudnivalók, hasznos utazási tippek röviden az Agra Utazási Társaság honlapján. Agra – Társ az Ismeretlenhez