Könyvbemutató – Afganisztán Más-Képp

Dr. Toperczer István régi segítője az Agrának, minőségi fotói szerepelnek katalógusunkban, rendezvényeinken, kiadványainkban. Délkelet-Ázsiai témájú fényképalbuma után most afgán élményeiről is igényes könyv született a Zrínyi Kiadó gondozásában. Ennek apropóján rendezzük meg összejövetelünket a budapesti Kossuth Klub nagytermében (Múzeum u. 7.), január 18-án este hat órától. A könyvbemutatón a szerző diavetítéses előadása segít körbetekinteni Afganisztán elrejtett vidékein, mindenkit szeretettel várunk, a belépés díjtalan.

Afganisztán Dr. Toperczer István képein. Az Agra Utazási Társaság rendezvénye

Bejegyzés megosztása:

Kapcsolódó

Jövő hét kedden három izgalmas előadást hallgathatunk meg a Kossuth Klubban. Az este hatkor kezdődő rendezvényen Tibet eldugott szegleteit látogatjuk végig, azokat a tájakat, helyeket és hiedelmeket, amikről ritkán esik szó a már-már divatosnak számító Tibet-kérdés árnyékában

Az AGRA Kulturális Utazási Társaság és a KRE BTK “Móksa” Szabadbölcsész Önképzőkörének közös rendezvényén Xeravits Géza teológus professzor a zsidó – keresztény hagyomány értelmezésében tárja fel három világvallás szent helyeinek történetét.